Priser som utgangspunkt

For deg som ønsker å ha en uforglemmelig opplevelse om bord i emigrantskuta S/S Restauration sammen med kollegaer, familie, venner, …..
F.eks. med:
– seiltur i Mastrafjorden, ut i Boknafjorden, blant Ryfylke øyene, til Stavanger sentrum, …, kan det oppleves oppå på dekk og nede i salongen under dekk.
– historiefortelling om den spennende seilasen i 1825 med 52 mennesker om bord som var 53 ved ankomst i New York 98 dager etterpå og som regnes som starten på den store organiserte utvandringen til Nord-Amerika.
– middag om bord, evt. med Madeira vin smaking ettersom Madeira vin er en del av historien om overfarten.
– en fin ettermiddag oppe på og under dekk når skuta ligger ved kai.
– overnatting om bord
– ……,
finner dere noen veiledende priser nedenfor.
Hvor en del oppleggene vil være i regi av Utstein Kloster Hotell.

3 timers seiling: 30 000,- med mannskap. 5 timers seiling: 50 000,-
Med skipper, såkalt bestmann og mannskap.

Helgeseilas : 100 000,-

Historieforteller: 3 500,-
Bruk av skuta ved kai: 3 timer 5 000,-. 5 timer 7 500,-

Tillegg for bevertning med 2 mann ekstra
30% påslag på innkjøp
Eksempel: Madeiravin smaking, 5 smaker. Skutemeny fra 1825 – 2025, 5 retter. Kr 1 225,- med aperitiff.
Tillegg: madeiravinpakke eller ordinær vinpakke.
Skuta har ikke skjenkebevilgninger, kostnader påløper jamfør kost ambulerende skjenkebevilgninger.

Ta gjerne kontakt med Utstein Kloster Hotell eller Restauration Venneforening så finner vi frem til gode løsninger sammen med deg.

Egne priser gjelder for medlemmer i Restauration Venneforening.

Inntektene går til Restauration Venneforening – til vedlikehold og drift av emigrantskuta Restauration.