Madeira på Emigrantskuta 18. og 26. Mai

 – Gjenfortalt 200 år senere med byens gastronomiske utvikling!

«Ein tønne med Madeira». Historien om Restauration sin ankomst til Madeira er en av de berømte fortellingene fra emigrantenes seilas Stavanger – New York i 1825.

Se også Facebook innlegg.

Få med deg denne unike gastronomiske opplevelsen om bord på Restauration.
Sammen med høydepunkter fra Stavangers topp kokker Karl Erik Pallesen, Runa Kvendseth og Lars-Erik Kristiansen, som har tatt utfordringen og løftet råvarer 1825 inn mot 2025 tilpasset prøvesmaking av Madeira.

Madeiravinsmaking utviklet av Sommelier Jonathan Lundgren. Høyt utdannet i programmet Court of Master Sommeliers.

Klokkeslett: 17:00
Datoer:
18 Mai (utsolgt)
26. Mai (få plasser igjen)

5 retter
5 smaker
5 Madeiraviner

Pris per person kr 2 000
Maks 10 personer

I samarbeid med Fisketorget, sommelier Jonathan Lundgren og Rosenkildehaven bakeri.

Bestilling kan gjøres på mobil: 924 38 515
Betaling Vipps: #699073