– Gjenfortalt 200 år senere med byens gastronomiske utvikling!
«Ein tønne med Madeira». Historien om Restauration sin ankomst til Madeira er en av de berømte fortellingene fra emigrantenes seilas Stavanger – New York i 1825.
Se også Facebook innlegg.
Få med deg denne unike gastronomiske opplevelsen om bord på Restauration.
Sammen med høydepunkter fra Stavangers topp kokker Karl Erik Pallesen, Runa Kvendseth og Lars-Erik Kristiansen, som har tatt utfordringen og løftet råvarer 1825 inn mot 2025 tilpasset prøvesmaking av Madeira.
Madeiravinsmaking utviklet av Sommelier Jonathan Lundgren. Høyt utdannet i programmet Court of Master Sommeliers.
Klokkeslett: 17:00
Datoer:
– 18 Mai (utsolgt)
– 26. Mai (få plasser igjen)
5 retter
5 smaker
5 Madeiraviner
Pris per person kr 2 000
Maks 10 personer
I samarbeid med Fisketorget, sommelier Jonathan Lundgren og Rosenkildehaven bakeri.
Bestilling kan gjøres på mobil: 924 38 515
Betaling Vipps: #699073